Rundermerg met zuurdesem brood en bourbon whisky
recepten

Rundermerg met zuurdesem brood en bourbon whisky

Deze week een recept van Chefkok Jeroen Klepper van Hemingway’s Beach Restaurant Een fenomenaal en heerlijk gerecht dat vraagt om geserveerd te worden op grof linnen of robuust hout. Op tafel een marmeren schaaltje, grof zeezout, een pepermolen en cornichons. Laat je gasten zelf het merg op het desembrood smeren. Wat een smaak! Rundermerg met […]

hemingways
media, nieuws

Het nieuwe genieten in Wellness aan Zee

BERGEN AAN ZEE – We gaan deze zomer Barefoot Chique op het strand. Want, Life is a Beach. We strijken neer voor een geweldige beleving in de Beach Club, waar we ons culinair laten spoilen door de chef kok onder het genot van zweverige klanken. Dromenland op strand. Door Ype Minkema – 18-4-2016, 9:51 (Update 18-4-2016, 9:51) […]

chefkok
media

Liever dicht blijven… 9+

  BERGEN AAN ZEE – Volgens zijn oude baas Paul kan Jeroen Klepper zich niet langer dan twee jaar binden aan een zaak. De chef zelf, net bij een nieuwe werkgever, weet dat er altijd wel een reden is, maar kan het niet ontkennen. Door Jurriaan Geldermans – 30-1-2016, 10:34 (Update 30-1-2016, 10:34) Je associeert zo’n onrustige […]

Salade Maison Bellevue
recepten

Recept Salade Maison Bellevue

Deze week een recept van Chef-kok Jeroen Klepper van Hemingways Beach Een salade geïnspireerd op Bellevue, een landhuis met een idyllische tuin en adembenemend uitzicht over de bossen en landerijen van de Bourgogne. Deze salade vertolkt de eenvoud en oprechtheid van de lokale producten. Ik draag Bellevue en de Morvan in mijn hart. Proef deze […]

Ceviche
recepten

Recept Ceviche van Harderfilet

Deze week een recept voor Ceviche van harderfilet van Jeroen Klepper, chefkok van Hemingways Dit gerecht is gebaseerd op de harder, een prachtige betaalbare Noordzeevis. Zorg voor een vers exemplaar. Deze stevige witte rondvis heeft een mooie volle smaak en relatief weinig graten. De harder kan soms wat gronderig zijn, maar is dan ook een […]